Раждането на една мечта

блог автор статии

Автор: Мария Стефанова

LO.LIA e онлайн магазин. Но специален онлайн магазин. Не твърдя, че е уникален по вид и същество. Дори напротив. Далеч не измислям топлата вода.
LO.LIA e пресечната точка между моите най-съкровени интереси и страсти – пазаруването, писането и красивите декорации.
LO.LIA е място, което има свой собствена характер, но в същото време е комбинация от типичните за мен и моите две дъщери поведенчески линии. Защото именно моите две дъщери ме доведоха до сбъдването на тази мечта. Исках да им покажа, че да мечтаеш смело и да сбъдваш мечти е нещо напълно възможно и изисква единствено труд и търпение.
LO.LIA като име е комбинация именно от двете щуротии, които обичам да наричам урагани. Лора е по-голямата. Горда второкласничка с безброй интереси, които се сменят почти ежедневно, но с голяма страст се впуска във всичко ново. Джулия, е по-малката. Тя е синоним на герой, който има категорично мнение по всеки въпрос и макар и все още да няма дори пет годинки, умее да отстоява позициите си. При нея не е трудно, при нея е невъзможно да промениш взетите решения. Когато тя каже „Точка“, значи слагаме „Точка. Тези две прекрасни крайности, които отглеждаме, са истинско вдъхновение във всеки един ден.

Аз съм някъде по средата между тях. Обичам да ми е разнообразно, но в същото време, ако трябва да взема решение, предпочитам да нямам избор, защото тогава решението ми става просто невъзможно.

И ето тук се появява това местенце. Съвкупност от нашите характери, претворена в едно (надявам се) вдъхновяващо място, на което да откриеш малките неща, които да те усмихват в ежедневието.

В онлайн магазина LO.LIA ще откриеш много дълго и много внимателно подбирани аксесоари – за дома, за офиса, за теб, за твоето дете, за твоя приятелка/приятел, за любителите на писането, за любителите на четенето. Един старателно избран микс от продукти, които усмихват от пръв поглед.

Но това не е всичко!

В блог частта на LO.LIA давам поле на изява на една от най-големите си любови – писането! Като журналист с дълга практика, загърбил един вече пообъркан свят, в който трудно можеш да изразиш искрено мнение, винаги съм мечтала за собствено местенце, чрез което да вдъхновявам хората. Дълги години списвах различни блогове, и след дълга пауза, отново се завръщам в този вихър. Тук ще споделям с теб музи, интереси, полезни съвети, забъркани с някоя друга рецепта или ревю на някоя друга книга. Отново един микс от многото ми вълнения, подправени с красиви снимки – друга моя страст.

Изобщо LO.LIA e това, което спокойно мога да нарека същински миш-маш от най-любимите ми нещица. Тези, които ме усмихват; тези, които ме радват искрено; тези, които ме зареждат.

LO.LIA е една от моите големи мечти. Която днес сбъдвам!

Благодаря ти, че си тук! Защото без теб, това местенце няма да има толкова голям смисъл.
И до нови срещи!

[uncode_index el_id=“index-468192″ index_type=“carousel“ loop=“size:10|order_by:date|post_type:post|taxonomy_count:10″ carousel_lg=“3″ carousel_md=“3″ carousel_sm=“1″ gutter_size=“3″ post_items=“media|featured|onpost|original,date,title,text|excerpt|120,sep-one|full,author|sm_size|hide_qualification“ carousel_interval=“3000″ carousel_navspeed=“400″ stage_padding=“0″ single_overlay_opacity=“50″ single_padding=“2″ uncode_shortcode_id=“107658″]

Shopping Cart

Privacy Preference Center

Scroll to Top