Banner за страницата За нас

Историята на Lo.Lia

Тя е руса, тя е на седем години и има огромни сини очи. Тя е емоция, която те помита. Тя е щуротия, която живее на неизчерпаеми батерии. Тя е ураган, който руши и създава. Тя е LOra.

Сестра ѝ е на пет, вее буйни кестеняви коси с оттенъци на мед и злато, и има дълбоки кафяви, почти черни очи. Тя е герой, роден, за да побеждава. Тя е светлина, която озарява. Тя е сила, която трудно можеш да контролираш. Тя е JuLIA!

А това е Lo.Lia – мястото, което създадох, вдъхновена от двете си дъщери, на които се посветих в първите 7 години след раждането на по-голямата.

Lo.Lia се роди не толкова спонтанно и естествено, подобно и на дъщерите ми. Всяка от тях се появи на този свят с дълга предистория, от която спокойно може да бъде написан роман. Така се случва в 2022 година и с Lo.Lia. Зад идеята стоят дългогодишни мечти, няколко неуспешни опита, много проучвания, много терзания… и много страх!

Точно така, страх! Ако има нещо, което спира стремежите на хората и, което се бори най-трудно, то това е oпределено страхът. Но 2022 година в личен план е година, в която бяха направени огромни промени, бяха предприети големи стъпки, бяха затворени врати и бяха отворени портали. 2022 е година, в която аз като личност поех на дълъг път към себе си. И този път включва преодоляване на страха.

И така дойде времето на една мечта да започне да се сбъдва.

Така се роди Lo.Lia.
Място, което е комбинация от моя характер и характерите на дъщерите ми. Защото трите заедно образуваме едно завършено цяло.

онлайн магазин лайфстайл 2

Lo.Lia e царство на разнообразието, защото ние не обичаме да скучаем!
Lo.Lia e място, което кипи от вдъхновение, защото да вдъхновявам е моя цел и призвание в живота!
Lo.Lia e място, което подтиква към креативност, защото креативността ражда сбъднати мечти!
Lo.Lia е място, което усмихва, защото една усмивка може да промени света!

Когато говорим за вдъхновение, при мен то идва от една държава, оставила траен отпечатък в живота ми – слънчева Франция, пропита с аромат на разцъфнала лавандула. Няма нещо френско, което да не ме изпълва с желание да творя, да живея и да вдъхновявам на свой ред.

В Lo.Lia ще откриете специални подбрани красиви и стилни аксесоари – чаши, чанти, свещи, несесери, идейни порадъци, дело на талантливи млади хора от Франция. Но и не само! Талантът не познава граници, затова още с отварянето на онлайн магазина ни, в него предлагаме още дребни декорации, планери, бележници и др., от артистичните Холандия и Белгия.

Lo.Lia освен всичко това е мястото, на което вдъхвам живот и на собствената си креативност. Като горд представител на зодия Близнаци, омесих едно виртуално тесто от разнообразни интереси, пречупени през призмата на собствения ми характер, добавих купичка любов, чаша надежда и супена лъжица вяра. Заедно с това наливам и стабилно количество труд, а останалото – останалото е късмет и доверие! Вашето доверие в това, което ви предлагаме в Lo.Lia.

Добре дошли! И благодарим, че сте тук!

Shopping Cart

Privacy Preference Center

Scroll to Top