Petite Mila се ражда на Лазурния бряг, в едно малко и китно френско градче, недалеч от Марсилия, оградено от Средновековни замъци. Създателката на бранда Каролин е ценител на хармоничния начин на живот, в който душата и тялото са пряко свързани. Нейната цел е да помага на хората да се чувстват добре на енергийно ниво. Приключението Petite Mila започва с пътуване до Щатите, където Каролин попада в Аризонския град Седона, известен като декор на редица холивудски уестърни. Градът е силно енергийно поле и Каролин усеща невероятен прилив на вдъхновение. Връщайки се във Франция основава Petite Mila през 2013 година, а от 2019 предлага на своите клиенти хармония от продукти, чиято цел е да действат на енергийно ниво като на свой ред вдъхновяват, зареждат и карат човекът да се чувства добре.

Брандът залага на естествени материи и цветове, свързани със земята (и най-вече с чудните червени каменни релефи на Аризона), органични материали, етично и sustainable производство, с респект към хората и Земята. Опаковките са от рециклирани и рециклируеми материали, биоразградими и компостируеми.

магазин за дребни аксесоари

Защо избрах Petite Mila за LO.LIA?

Защото.. Ах, Франция! Обичам! Всичко френско, всичко провансалско, всичко, което дори леко да загатва за Лазурния бряг. Попадайки на Petite Mila, бях очарована от материите и цветовете – така земни, толкова мои. Ако можех да създам нещо, то със сигурност би било в тази гама.

Petite Mila, разбира се, не са само несесери, а представя широк диапазон от ароматерапевтични масла, енергийни гривни, ароматни свещи и други чудеса, които със сигурност ще откриете в LO.LIA.