Право на отказ и условия за връщане
Може да върнете закупен от нас продукт в срок до 14 дни от дата на доставка.
При желание за връщане на стока, която сте закупили от нашия онлайн магазин, трябва да се приложи пълният комплект на продукта, включващ фактура, допълнителни атрибути с кодове за отстъпка, както и всички получени с поръчката подаръци.
Следващата стъпка е да заявите желанието си за връщане чрез попълване на формуляр за връщане, който може да изтеглите тук. Изпратете ни попълнения документ на contact@lolia.bg.След попълване и изпращане, формулярът трябва да бъде разгледан и одобрен, преди да може да се изпрати артикулът обратно.
Връщането и приемането на продукт може да бъде отказано от Lo.Lia в случай, че стоката не е в добър търговски вид. Това може да се изразява в: повреди по окомплектовката, следи от използване, физически повреди, деформации на продукта, непълна окомплектовка на продукта или съпътстващата документация, доставена при поръчката.
Върнат от клиент продукт може да бъде компенсиран с възстановяване на сумата по предоставена от клиента банкова сметка, в 14-дневен срок след приемане на върнатия продукт от Lo.Lia. При изразено желание от страна на клиента, може да бъде извършена замяна с друг продукт/продукти.
Допълнителна информация относно правилата за обработка на вашите поръчки, можете да намерите в нашите Общи условия.
Транспортните разходи по връщането на продукта са за сметка на клиента.

Shopping Cart

Privacy Preference Center

Scroll to Top